Left Продължете пазаруването
Вашата поръчка

Нямате артикули в количката си

Какво представлява кохлеарният имплант и как работи?

Кохлеарният имплант е изграден от няколко технологични елемента, които работят заедно, за да заобиколят кохлеята, като възстановяват слуха изпращайки звук директно към слуховия нерв. Кохлеарния имплант се състои от две части: вътрешен - имплант и външен - аудиопроцесор, който се носи на ухото и се прикрепя към импланта.

Предимствата на кохлеарните импланти са:

Чист звук
Подходящи са както за възрастни така и за деца
Автоматични функции
Безжична връзка с множество аксесоари
Комуникация без усилие
Водоустойчивост
Аксесоари, които отговарят на вашия стил и живот

Чист звук

Използвайки силата на Naída CI M, ще получите адаптивни слухови решения, които са проектирани за слуховите нужди на всеки един от вас. Изживейте тези моменти с Naída CI M - лесен за използване, усъвършенстван звуков процесор, който е интегриран с най-новите постижения на Phonak - платформата Marvel. Проектиран за начина, по който живеете, така че чуването да е без усилие.

Високо и ясно качество на звука във всяка ситуация.

Всичко, от което има нужда вашето дете

Единственият в света звуков процесор, създаден специално за деца - Sky CI M, предлага едно от най-добрите решенията за слуха на вашето дете.

Помогнете на детето си да се свърже със света.

Комуникация без усилие

Можете да свържете кохлеарните си имплантни с различен вид устройства. Така всеки път, когато използвате дадено устройство, вие получавате комфорт и увереност, че разбирате възможно най-ясно отсрещната страна. Безпроблемно свързване с Bluetooth устройства, мобилни телефони, компютри, медийни плейъри, телевизори или аудио книги.

Advanced Bionics е единственият производител на кохлеарни импланти, който предлага достъп до Phonak ComPilot, AB myPilot, Phonak TVLink и Phonak RemoteMic за максимална безжична свързаност.

Аксесоари, които отговарят на вашия стил и живот

Приемникът Rodger предава сигналите от микрофона Rodger директно към звуковия процесор на вашия кохлеарен имплант, така че да можете ясно да чувате думите на говорещия директно в ушите си, без разсейващ фонов шум.

Благодарение на различните видове Rodger приемници, винаги има решение, което е подходящо за вас и вашите импланти, които имате.

Кохлеарните импланти на Advanced Bionics са проектирани да отговорят на вашите нужди и начин на живот.

Кохлеарните импланти Advanced Bionics разполагат с иновативната технология и функции, предназначени да ви помогнат да чувате добре във всяка среда. Звуковият процесор Naída CI на AB интегрира технологията на Phonak, като ви позволява да извлечете максимума от вашите кохлеарени импланти.

Попълнете формата и наш сътрудник ще се свърже с вас, за да ви съдейства!