Left Продължете пазаруването
Вашата поръчка

Нямате артикули в количката си

ПЕДИАТРИЧНИ КАБИНЕТИ

Водени от принципите си да предоставяме качествени решения за слуха, създадохме първите в България специализирани педиатрични кабинети Otokids. Нашите специалисти, които са преминали специализирано педиатрично обучение ще ви помогнат да изберете най-подходящото решение за детето ви, за да може то да се развива пълноценно.

ПЕДИАТРИЧНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ

Всичко, от което децата имат нужда:

✔ Чист звук

Функционалности за деца

LED индикатор за родители

Избор от палитра от цветове

Свързване с аксесоари

Презаредима батерия

Приложение MyPhonak Junior

чист звук

AutoSense Sky OS е първата в света операционна система, създадена специално за деца. Потиска нежеланите звуци и подобрява чуването на детето ви в различни ситуации – шумни класни стаи и детски площадки.

функционалности за деца

Слуховите апарати са специално проектирани за деца и техните нужди - със здрав корпус, водоустойчиви, прахоустойчиви, със защита на батериите и звуковото рогче.

Led индикатор за родители

LED индикаторът позволява да следите дали слуховите апарати на детето ви са включени, дали са свързани със аксесоарите и дали батериите са изтощени.

избор от палитра от цветове

Можете да съчетаете различни цветове! От забавни и модерни до дискретни нюанси, близки до цвета на кожата. Детето ви може да избере комбинация от цветове, които наистина отговарят на неговата личност и му дават увереност да носи слуховите апарати.

Свързване с аксесоари

Детето ви може да свързва слуховите си апарати със смартфон и други устройства, които поддържат Bluetooth. Това му помага да комуникира, гледа телевизия, слуша музика и да участва в учебния процес в класната стая.

презаредима батерия

Детето ви може лесно и бързо да зарежда слуховите си апарати, без да се налага да сменя батерии. След едно зареждане, може да ги използва през целия ден.

приложение myphonak junior

Приложението лесно се свързва със слуховите апарати на детето ви. Дава възможност за различни настройки, промяна на програми, информация за нивото на батерията и достъп до други полезни функции.

защо да изберете ototon?

В Ototon разбираме, че изборът на слухови апарати за детето ви е важно решение, пред което сте изправени. При нас ще имате възможност за индивидуална консултация със специалист по слухопротезиране, професионален преглед, препоръки и подкрепа. Дългогодишната ни практика доказва, че единствения начин да прецените кои слухови апарати са най - подходящи, е като се изпробват в естествена (обичайна) среда. Затова, нашият метод на работа включва пробно носене на апарати за 14 дни при предоставяне на 50% гаранционен депозит от цената на избраните апарати.

Признаци за намален слух при децата

Признаци за намален слух при децата

Препоръчително е в ранна и детска възраст да следим развитието на слуха на детето. Освен задължителните изследвания, които се правят след раждането, трябва да сме запознати и с различните признаци на слухова загуба при малчуганите. В тази статия ще намерите информация как се развива слухът на бебето и за какво да следите.
Прочети още
Слухови апарати за деца - Phonak Sky

Слухови апарати за деца - Phonak Sky

Слуховите потребности на децата са уникални и се променят с възрастта. Семейството на слуховите апарати Phonak Sky са специално създадени, за да задоволят слуховите нужди на деца и тийнейджъри с намален слух.
Прочети още
На каква възраст чуваме най-добре?

На каква възраст чуваме най-добре?

Чуването ни почти постоянно се промения и адаптира, докато се развиваме. Често си задаваме въпроси като: "На коя възраст чувам най-добре?" или "Как да запазя слуха си здрав за по-дълго?"
Прочети още