Слухови апарати за деца и бебета

Швейцарско качество от Phonak

Детски слухови апарати

Семейството на Sky Lumity осигурява на децата кристално ясно чуване във всеки етап от развитието им. Чувствайте се уверени, че вашето дете има верен помощник, който му помага да се развива и да покорява нови върхове всеки ден.

Устойчиви дори и на най-палавите деца

Водоустойчиви и прахоустойчиви, те са подходящи за активното ежедневие на детето. Защитената капсула на батерията предотвратява риска от изваждане.

Апаратите предлагат ясен и богат звук

AutoSense Sky OS е първата операционна система, създадена специално за деца. Тя осигурява оптимално разбиране при слушане в шумна среда като класни стаи и спортни игрища, така че децата могат да се чувстват уверени през целия ден.

Батерия с дълъг живот и LED индикатори

С презаредима батерия и до 10 часа стрийминг към аксесоари Roger, можете да бъдете уверени, че слуховите апарати на детето ви ще бъдат активни през целия ден. Светлинните сигнали ви показват, че апаратите са включени и работят.

Phonak Sky Lumity

  • Удобни и безопасни за носене през целия ден

  • Възможност за персонализиране на дизайна с различни цветове
  • Връзка директно със смартфони, устройства с Bluetooth® и аксесоари Roger
  • Съвместим с приложението myPhonak Junior.

Положително влияние върху вашето дете

Доброто разбиране на речта въздейства върху всеки аспект от живота на детето - от развитието на езика и речта до социалните връзки и успеха в училище. Правилно настроените слухови апарати за деца им помагат да се адаптират към живота.

Запознайте се със семейството на Sky Lumity

Phonak Sky Lumity предлага различни модели слухови апарати за деца, в зависимост за степента на загуба на слуха на вашето дете.

Персонализирайте вашите слухови апарати с разнообразни цветове

“ТОЙ ЧУВА ПТИЦИТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ”

Новия софтуер AutoSense Sky OS осигурява 24% по-добро разбиране на речта в шумна среда, като предоставя на децата най-добрите възможности за речево развитие и академични постижения.

Свързване към смартфони и други устройства

За разлика от всички други детски слухови апарати, Sky Lumity се свързва с всеки смартфон, както и със всяко устройство с Bluetooth®, вписвайки се перфектно в живота на детето. С функцията RogerDirect™ следните аксесоари Roger могат да излъчват директно към Sky Lumity и Sky Link Marvel:

аксесоари за детски слухови апарати

Roger On™

Roger On е микрофон, предназначен за слушане на разговори, които се провеждат в шумна среда и на голяма дистанция.

roger touchscreen mic

Опростен тъчскрийн микрофон, който се носи на врата на говорещия или се поставя на бюрото в училище

ROGER NECKLOOP

Roger NeckLoop е безжичен приемник, който сдвоява всяко слухово устройство с телебобина, като ви помага да разбирате по-добре говора в шумна среда

Autosense sky os

“Проектиран за ежедневните слухови ситуации, апаратът с тази операционна
система анализира околната среда на децата и се адаптира автоматично, за да
предостави ясен и богат звук. Насочените микрофони се фокусират в определена зона, откъдето звукът идва, докато подтискат околния шум. Чрез изолиране на излишния шум, децата се чувстват по-комфортно и това намалява умората при слушане.

SoundRecover2

Алгоритъмът SoundRecover2 гарантира, че високочестотните звуци са разбираеми. Когато детето чува всички звуци, то извлича най-голяма полза от ежедневните разговори и игрите с приятелите си.

защо да изберете ototon?

За да предложим най-доброто решение за вашето дете е важно да се направи качествен анализ на индивидуалните му нужди в ежедневието. На база резултатите ще ви препоръчаме най-подходящите слухови апарати.В центрове за слуха Ototon всеки първи тест на слуха за деца над 10 години е безплатен. Можете да посетите нашите центрове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Пазарджик. Открийте най-близкия център до Вас и запазете час!

Запази час за посещение

0800 900 33