Центрове за слуха Ototon

Нашата мисия в Ototon е да помагаме на хората да преоткрият красотата на звуците

Водени сме от грижата за хората и нашата мисия е да им помагаме да чуват и с двете си уши. Екипът ни е изграден от професионалисти, които работят само с качествени технологии, за да намерят подходящо решение за слуха за всеки бюджет и ниво на слухова загуба.

В Ototon вярваме, че добрият слух е важна част от пълноценния живот.

За нас

Отдадени да подобряваме живота на хората

Ototon е търговското наименование на фирма Ототон ЕООД, която е специализирана в търговията на дребно с медицински изделия. Фирмата е лицензирана в продажбата на слухови апарати и слухопротезиране. В центрове Ototon ще получите отлично и професионално обслужване, приветлива атмосфера и дружелюбни служители. 

В Ototon насърчаваме професионалното развитие, обучението и инициативността у всички наши служители. Ние сме сплотен екип и едно голямо семейство. Подкрепяме се и си помагаме. За нас Клиентът наистина е ВАЖЕН и затова се стремим да предоставим услуга на най-високо професионално ниво.

Ototon по медиите

Защо да ни изберете

Грижа за клиента

В ежедневната си работа винаги поставяме клиентите си на първо място. За нас най-важното е клиентите ни да са доволни от услугите и решенията, които им предоставяме и да си тръгват с усмивка от центровете ни.

Обучени специалисти

Нашите специалисти регулярно се обучават и усъвършенстват професионално във вътрешнофирмената ни академия. Ценим времето на клиентите си и се стремим да спазваме работния си график.

Върхови технологии

Подбираме внимателно продуктите, които предлагаме. Не правим компромис с качеството. Работим само с топ производители. Винаги сме сред първите компании в света, които успяват да предложат най-новите технологии на клиентите си.

Двустранно чуване

Човек има две уши и, за да бъде пълноценен, трябва да чува и с двете. Превърнали сме предоставянето на двустранно чуване за нашите клиенти в наш водещ принцип.

Нашите локации

Можете да откриете нашите центрове за слуха в СофияПловдивВарнаБургaсСтара Загора и Пазарджик.

Разполагаме с над 13 модерно оборудвани кабинети в цялата страна. За да откриете координатите на най-близкия до вас Център за слуха Ototon моля изберете град по-долу:

Центрове София

Центрове Пловдив

Центрове Варна

Центрове Бургас

Центрове Стара Загора

Центрове Пазарджик

Нашите клиенти получават

Пробно носене от 14 дни

За да направите информирано решение преди покупка имате възможност да изпробвате избраните слухови апарати за период от две седмици. Необходимо е да предоставите депозит в размер на 50% от цената им. При връщане на апаратите, депозитът ще ви бъде възстановен. В случай че решите да закупите апаратите, депозитът се приспада от крайната цена.

ПОКУПКА БЕЗ РИСК

В Ототон се стремим да имаме доволни клиенти. Затова, в случай че размислите относно покупката си в срок от 30 дни от датата на фактурата, можете да върнете слуховите апарати, а ние ще ви възстановим заплатената сума. Удържана ще ви бъде стойността на индивидуалните услуги и консумативи.

ГАРАНЦИЯ ДО 4 ГОДИНИ

Всеки наш клиент получава 2 години стандартна гаранция при покупка на слухови апарати. Предоставяме възможност за удължаване на гаранционния срок до 4 години.

Какво казват клиентите за нас?

Отзиви и мнения

В Центрове за слуха Ototon ще откриете цялостни решения за слуха. При нас ще получите индивидуално внимание и професионализъм. Специалистите ни минават ежегодно през десетки обучения и изпитания, за да Ви предложат най-точните решения.

Направете първата стъпка за вашето слухово здраве днес. Тествайте слуха си при нас - всеки първи тест на слуха е безплатен. Очакваме Ви!

Запази час за безплатен тест на слуха

0800 900 33