Кохлеарни импланти за деца и бебета

Позволете на вашето дете да чува пълноценно чрез иновативните технологии в света на кохлеарните импланти

Как децата чуват света?

Слухът играе съществена роля в ключови области на детското развитие: реч, език, познания, социални умения и емоционално развитие. Децата със слухова загуба не могат да улавят и обработват звуците, необходими за пълноценното взаимодействие със света около тях.


Предприемането на мерки в ранна възраст намалява риска от забавяне на умственото развитие и улеснява комуникацията с другите деца.

Какво представляват кохлеарните импланти?

Кохлеарните импланти се използват за възстановяване на слуха при деца с бързо развиваща слухова загуба. Те представляват иновативна технология, която замества функцията на вътрешното ухо (кохлеята) и преобразува звуковите сигнали в електрични импулси, които стимулират слуховия нерв и изпращат сигналите директно до мозъка.

Как работят кохлеарните импланти?

Микрофона улавя звука от ушната мида за най-естествено чуване

Звуковите вълни се преобразуват в цифров сигнал от звуковия процесор

Звуковия процесор изпраща сигнала към кохлеарния имплант

Електродите на имланта стимулират слуховия нерв

Слуховия нерв изпраща импулси към мозъка, които се интерпретират като звуци

Създадени за всички приключения в ежедневието

Поставянето на кохлеарен имплант е само началото на слуховото развитие на вашето дете. Неговите нужди ще се променят през годините, докато се развива и се изправя пред нови предизвикателства като училище, спорт, взаимоотношения и работа.

Вашето дете трябва да има възможността активно да участва във всяка дейност, която обича. Затова предлагаме широк набор от аксесоари, които ще гарантират, че вашето дете ще извлече най-доброто от живота си с импланта.

Advanced Bionics и Phonak са водещи в технологичните иновации, така че слухът на вашето дете ще продължава да се подобрява с развитието на технологиите.

До вас във всеки момент от живота

Бебета и малки деца

Стимулирането на ранните езикови и комуникативни умения чрез игра и социални дейности е от съществено значение за детското развитие. Устройствата AquaMic™ и AquaCase™ гарантират, че малките деца ще чуват активно по време на баня или в басейна.

Детска градина и основно образование

Слухът е от съществено значение по време на ученическата възраст, като помага на детето да развие сложни познавателни умения и улеснява прехода от самостоятелна игра към отборни игри с приятели. Кохлеарните импланти на Advanced Bionics могат да се свързват с аксесоари Roger™, което улеснява чуването в класната стая, играа съучениците си и подготвянето на домашни работи.

Тинейджъри

Това са годините, в които вашето дете преминава през много физически, умствени и емоционални промени. Способността да чува е особено важна, за да може да се адаптира към тези промени. Новите аудиопроцесори Naída™ CI Connect предлагат възможност за свързване с всяко устройство, съвместимо с Bluetooth®, Така те остават свързани със света и в готовност за нови предизвикателва.

ВЪЗРАСТНИ

С възрастта ставаме ставаме по-отговорни и по-самоосъзнати. Когато един човек носи кохлеарни импланти от детството до зряла възраст, той не се различава от връстниците си като интелект и академични успехи. Предоставянето на "равен старт" му позволява да придобие умения и способности, които го правят успешна личност в професионален и личен план.

Попълнете формата и наш сътрудник ще се свърже с вас, за да ви съдейства!


С натискането на бутона изпрати се съгласявам с условията за ползване и поверителност.