Модерни слухови апарати

Запознайте се с новите

Премиум слухови апарати от висок клас

Модерните слухови апарати в Ototon ще ви дадат естествено чуване, съчетано с елегантен дизайн и мощен звук. Иновативни технологии като Bluetooth свързаност и презаредима батерия със зарядно.

Идеалните спътници на хората с активен начин на живот

Благодарение на елегантната и модерна визия, вие ще се чувствате по самоуверени и по-лесно ще се включвате в групови разговори.

Потопете се напълно в разговорите

В Ototon разбираме, че чуването може да бъде предизвикателство в различни ситуации. Модерните слухови апарати ще ви позволят да участвате активно във разговори, независимо от нивото на околния шум.

Еволюция на разбирането на речта

Модерните слухови апарати са обучени с изкуствен интелект да разпознават звуковата среда и да се адаптират спрямо нея.

Бъдете 100% заредени през целия ден

Съвременните слухови апарати са с презаредима батерия. Просто поставете апаратите в зарядната кутия и сте готови за новия ден. Вече не е нужно да мислите за смяна на батерии.

Най-модерните слухови апарати от PHONAK

Audéo™ Life Lumity

Презаредими и водонепропускливи, те са надежден спътник през целия ден. Чрез технологията Phonak SmartSpeech™ ви предлагат подобрено разбиране на речта, дори и в много шумна обстановка.

Phonak Slim™

Phonak Slim съчетава иновативен дизайн с високотехнологична слухова функционалност.

Ергономичната форма на Slim пасва естествено зад ухото - дори и ако носите очила. Неговите персонализирани функции ви позволяват с увереност да бъдете част от разговора и лесно да се справяте с различни ситуации в ежедневието.

Naída™ Lumity

Naida Lumity е най-мощния слухов апарат на Phonak, създаван досега.
 Технологията Phonak SmartSpeech се адаптира безпроблемно към околната среда и апаратите са подходяща хора с умерена до тежка слухова загуба.Naida предлага високо качество на звука за вашите ежедневни нужди и позволява Bluetooth свързване с множество устройства, за да провеждате разговори и да слушате музика.

Модерните слухови апарати вече са водоустойчиви!

StereoZoom 2.0 - Фокусиране върху говорещия

Представете си, че се опитвате да се съсредоточите върху разговор на шумно място. StereoZoom 2.0 автоматично ще се фокусира към говорещия, като изолира околния шум. Това подобрява яснотата и разбирането на речта, което ви помага да участвате в комуникацията и да се чувствате по-уверени.

PHONAK LUMITY LIFE

Модерните слухови апарати се предлагат с разнообразни цветове

SpeechSensor - Сензор разпознаващ посоката на говора

SpeechSensor е алгоритъм, който разпознава посоката, от която идва говорът, дори когато говорещия се намира встрани или зад вас.

Научните изследвания показват, че високият клас слухови апарати ви помага да не се чувствате изтощени в края на деня, защото мозъкът полага значително по-малко усилия за разбиране на речта.

Аксесоари за модерни слухови апарати

Roger On™

Roger On е микрофон, предназначен за слушане на разговори, които се провеждат в шумна среда и на голяма дистанция.

PartnerMic™

Phonak PartnerMic е микрофон, който се поставя на яката на събеседника ви, когато провеждате разговори лице в лице в шумна среда.

TV CONNECTOR

Безжична връзка между слуховия апарат и телевизора. Предава звука от телевизора директно към слуховите апарати

защо да изберете ototon?

При избора на слухови апарати е важно да се идентифицира нивото на слухова загуба и начина Ви на живот. Препоръчително е да започнете с тест на слуха, което ще определи кои модели апарати са най-подходящи за Вас.
 


В центрове за слуха Ototon всеки първи тест на слуха е безплатен. Можете да посетите нашите центрове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Пазарджик. Открийте най-близкия център до Вас и запазете час!

Запази час за посещение

0800 900 33