Какво представляват вътреушните слухови апарати?

Какво представляват вътреушните слухови апарати?


Вътреушните слухови апарати са изработени така, че да пасват идеално в ушния канал като по този начин остават незабелязани от околните. Така можете да имате нормално ежедневие и да чувате богата палитра от звуци, която Ви заобикаля.

Най-новите дигитални, невидими слухови апарати безпроблемно се интегрират в живота с последната иновативна технология с премиум качество на звука, за да може да правите нещата, които най-много обичате, било то да се срещате с приятели или семейство, или да чувате разговора по време на среща без да се налага да гадаете какво се случва. Единственото нещо, което ще забележат останалите е подобреното Ви самочувствие и качество на живот.

Този тип слухово решение е направено специално за Вас. Ако искате да разберете повече за невидимите слухови апарати, нашите специалисти с удоволствие ще Ви демонстрират безплатно и ще Ви обяснят подробно по какъв начин работят слуховите апарати и как Ви помагат спрямо Вашите слухови нужди. 

Ползи от вътреушните апарати:

  • Направени спрямо Вашите нужди и бюджет

Вътреушните слухови апарати идват в различна палитра от цветове, която да съответства на цвета на Вашата кожа и коса. По този начин те остават наистина незабележими за хората около вас.

  • Бързо и лесно

Отнема приблизително 10 минути за вземането на отпечатък от ухото за направата на перфектно прилягащи слухови апарати. Така може да сте сигурни, че изработените слухови апарати са направени индивидуално за Вас и ще отговаря на контурите на Вашите уши. 

  • Новаторска технология побрана в малко устройство 

Модерните слухови апарати са високотехнологични устройства. Те изпозлват шуморедуцираща и дирекционна технология за по-естествено чуване.

безплатен тест на слуха

Запази час за безплатен тест на слуха

0800 900 33