Left Продължете пазаруването
Вашата поръчка

Нямате артикули в количката си

Аксесоари за слухови апарати

Когато дистанцията стане по-голяма или ситуацията по-предизвикателна, слуховите апарати не могат да се справят сами. Тогава на помощ идват безжичните аксесоари.

Те се свързват към слуховите апарати и Ви помагат да чувате ясно всеки звук в шумна среда, от разстояние, по време на телефонни разговори, на училище или работа, докато гледате телевизия и слушате музика.

Аксесоари за работна среда

ROGER PARTNER MIC

Дискретен микрофон, подходящ за индивидуални разговори в шумна среда. Прикрепя се към ризата на говорещия и ограничава страничните шумове

ROGER SELECT

Мултифункционален микрофон за разговори в шумна среда. Просто го поставяте на масата и автоматично разпознава говорещия човек.

ROGER TABLE MIC

Надежден асистент на работното място, който е готов да ви помогне при изпълнението на задачи, свързани със срещи, лекции и презентации.

До 62%*

подобрение във възприемането на речта на говорещия в шумна среда, когато носите слухов апарат в комбинация с аксесоари Roger

*Сравнено с хора, които нямат слухова загуба

Аксесоари за ежедневието

PHONAK TV Connector

Осигурява директна връзка между слуховите Ви апарати и всички устройства, които не поддържат Bluetooth – телевизор, аудио система, телефон, компютър.

REMOTE CONTROL

С Phonak Remote Control контролирате Вашите слухови апарати, сменяте програмата и силата на звука, само с натискането на един бутон.

ROGER TOUCHSCREEN MIC

Безжичен микрофон, който се свързва съм слуховите апарати на детето. Позволява активно участие в обучителния процес в класната стая.

"Избирайки правилния аксесоар към слуховия ми апарат, аз си създадох трето ухо. Така вече се радвам на всички красиви моменти."

Ивета Живкова, Варна

От класните стаи до офиса, до прекарването на време с приятели, можете да се чувствате по-комфортно във всяка ситуация с помощта на технологията Roger.

Аксесоарите са подходящи за:

Работна среда

Училище

Университет

Вечеря в ресторант

Излизане с приятели

Спортни събития


Защо да изберете OTOTON?

В Ototon винаги се стремим да предоставим пълна гама от решения за подобряване на слуха. С голям екип от специалисти ние се стараем да отговаряме на вашите индивидуални нужди, за да се радвате на пълноценен слух.

Как работят?

Адаптивни към звука

Автоматично поддържат сигнала чист и ясен, като измерват и елиминират фоновия шум.

Технология MultiBeam 2.0

360 градусово сканиране на речта и избиране на най-качествения сигнал

Достъп до множество говорители

Свързване към MultiTalker мрежа за използване в голяма работна среща, класни стаи или друга среда с много говорещи.

Съвместимост

Съвместими с почти всеки слухов апарат и кохлеарен имплант

★★★★★
Много съм доволна от клиниката,препоръчвам я! Бях обслужена много качествено с подробно обяснение,много любезен персонал,чистота,приеха ме в точен час!
Деси Любомирова
★★★★★
Много компетентно и отлично обслужване. Препоръчвам
Янка Костадинова
★★★★★
Днес бях на преглед.При първа регистрация прегледът е безплатен,нищо не очаквах,бях прочела само добрите отзиви за мястото и наистина си заслужаваше.Прегледът беше обстоен,обясниха ми подробно резултатите.Препоръчвам!!!Дори платено да е изобшо не е скъп прегледът,така че ако ви се налага препоръчвам с две ръце.Доста професионално отношение!
Анна Нанова

Запазете час за безплатна консултация

0800 900 33

Всички изброени видове аксесоари за слухови апарати можете да тествате и закупите в центрове на слуха Ototon. 

Запазете час през бутона или ни се обадете:

Запази час
Какво е тест на слуха? (част 2) Разчитане на Аудиограма

Какво е тест на слуха? (част 2) Разчитане на Аудиограма

В продължението на статията Какво е тест на слуха ще откриете Какво представлява аудиограмата и Как се разчита.
Прочети още
Признаци за намален слух при децата

Признаци за намален слух при децата

Препоръчително е в ранна и детска възраст да следим развитието на слуха на детето. Освен задължителните изследвания, които се правят след раждането, трябва да сме запознати и с различните признаци на слухова загуба при малчуганите. В тази статия ще намерите информация как се развива слухът на бебето и за какво да следите.
Прочети още
Първи признаци за намален слух

Първи признаци за намален слух

Имате ли съмнения, че имате загуба на слуха? В тази статия ще намерите първите признаци за загуба на слуха, на какво да обърнете внимание и дали имате нужда от тест на слуха.
Прочети още