Left Продължете пазаруването
Вашата поръчка

Нямате артикули в количката си

Какво представлява кохлеарният имплант и как работи?

Кохлеарният имплант е изграден от няколко технологични елемента, които работят заедно, за да заобиколят кохлеята, като възстановяват слуха изпращайки звук директно към слуховия нерв. Кохлеарния имплант се състои от две части: вътрешен - имплант и външен - аудиопроцесор, който се носи на ухото и се прикрепя към импланта.

Предимствата на кохлеарните импланти са:

Чист звук
Подходящи са както за възрастни така и за деца
Автоматични функции
Безжична връзка с множество аксесоари
Комуникация без усилие
Водоустойчивост
Аксесоари, които отговарят на вашия стил и живот

Чист звук

Използвайки силата на Naída CI M, ще получите адаптивни слухови решения, които са проектирани за слуховите нужди на всеки един от вас. Изживейте тези моменти с Naída CI M - лесен за използване, усъвършенстван звуков процесор, който е интегриран с най-новите постижения на Phonak - платформата Marvel. Проектиран за начина, по който живеете, така че чуването да е без усилие.

Високо и ясно качество на звука във всяка ситуация.

Всичко, от което има нужда вашето дете

Единственият в света звуков процесор, създаден специално за деца - Sky CI M, предлага едно от най-добрите решенията за слуха на вашето дете.

Помогнете на детето си да се свърже със света.

Комуникация без усилие

Можете да свържете кохлеарните си имплантни с различен вид устройства. Така всеки път, когато използвате дадено устройство, вие получавате комфорт и увереност, че разбирате възможно най-ясно отсрещната страна. Безпроблемно свързване с Bluetooth устройства, мобилни телефони, компютри, медийни плейъри, телевизори или аудио книги.

Advanced Bionics е единственият производител на кохлеарни импланти, който предлага достъп до Phonak ComPilot, AB myPilot, Phonak TVLink и Phonak RemoteMic за максимална безжична свързаност.

Аксесоари, които отговарят на вашия стил и живот

Приемникът Rodger предава сигналите от микрофона Rodger директно към звуковия процесор на вашия кохлеарен имплант, така че да можете ясно да чувате думите на говорещия директно в ушите си, без разсейващ фонов шум.

Благодарение на различните видове Rodger приемници, винаги има решение, което е подходящо за вас и вашите импланти, които имате.

Кохлеарните импланти на Advanced Bionics са проектирани да отговорят на вашите нужди и начин на живот.

Кохлеарните импланти Advanced Bionics разполагат с иновативната технология и функции, предназначени да ви помогнат да чувате добре във всяка среда. Звуковият процесор Naída CI на AB интегрира технологията на Phonak, като ви позволява да извлечете максимума от вашите кохлеарени импланти.