СЛУХОВИ АПАРАТИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Швейцарски слухови апарати

Съвременните слухови апарати ви връщат удоволствието от пълноценното чуване! Най-новите модели на швейцарската марка Phonak са с елегантен и дискретен дизайн. В допълнение ви осигуряват кристално чуване през целия ден.

КЛАСОВЕ СЛУХОВИ 
АПАРАТИ

Стандартни апарати

Надеждни слухови апарати, които ви осигуряват отлично чуване в ежедневието. С изчистен дизайн, те предлагат комфорт при носене.

Модерни апарати

Слухови апарати с швейцарска технология и елегантен дизайн, подходящи за хора с активен начин на живот.

НЕВИДИМИ апарати

Слухови апарати, които само вие знаете, че носите. Те ви осигуряват кристално чист звук, докато остават незабележими за околните.

Апарати за деца

Sky Lumity осигурява на децата кристално ясно чуване във всеки етап от развитието им. Чувствайте се уверени, че вашето дете има верен помощник, който му помага да се развива и да покорява нови върхове всеки ден.

защо да изберете ototon?

При избора на слухови апарати е важно да се идентифицира нивото на слухова загуба и начина Ви на живот. Препоръчително е да започнете с тест на слуха, което ще определи кои модели апарати са най-подходящи за Вас.
 


В центрове за слуха Ototon всеки първи тест на слуха е безплатен. Можете да посетите нашите центрове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Пазарджик. Открийте най-близкия център до Вас и запазете час!

Запази час за проба на апарати

0800 900 33