Left Продължете пазаруването
Вашата поръчка

Нямате артикули в количката си

МОДЕРНИ СЛУХОВИ АПАРАТИ

Модерните слухови апарати ви позволяват лесно и удобно да разговаряте по телефона, да гледате телевизия и да се свързвате с всички аудио устройства, които поддържат Bluetooth. Адаптират се към средата, в която се намирате, без да променяте програмите и можете да ги зареждате, без да се налага да сменяте батерии.

Насладете се на:

Bluetooth свързване за лесни разговори и гледане на телевизия

HD качество на звука във всяка ситуация

Автоматична адаптация към средата, в която се намирате

Връзка с безжични аксесоари

✔ Презаредима батерия

Приложение MyPhonak

Bluetooth свързване за лесни разговори и гледане на телевизия

Можете да свържете слуховите си апарати към телефон, телевизор и други смарт устройства, които поддържат Bluetooth. Използвайте слуховите си апарати за хендсфри разговори, гледане на телевизия, слушане на музика, аудио книги или подкасти.

HD качество на звука

Върховите технологии изолират нежеланите шумове, което допринася за чист и ясен звук в различни среди. Помагат ви да чувате добре във всяка ситуация.

АВТОМАТИЧНА АДАПТАЦИЯ КЪМ СРЕДАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРАТЕ

Слуховите апарати интуитивно анализират акустична среда, в която се намирате и се адаптират към нея, без да се налага да сменяте програмите.

Връзка с безжични аксесоари

Слуховите апарати са с интегрирани приематели за връзка с дискретни и лесни за употреба безжични аксесоари. Това ви позволява да подобрите чуването си в различни ситуации, без да носите допълнителни устройства по тялото си.

презаредима батерия

Можете лесно и бързо да зареждате слуховите си апарати, без да се налага да сменяте батерии. След едно зареждане, можете да ги използвате през целия ден.

приложение Myphonak

Чрез приложението myPhonak получавате достъп до полезни функции и информация за състоянието на слуховите ви апарати. Имате възможност да контролирате настройките на звука, променяте програмите, следите нивото на батерията и други.

Защо да изберете ototon?

В Ototon разбираме, че изборът на слухови апарати е важно решение, пред което сте изправени. При нас ще имате възможност за индивидуална консултация със специалист по слухопротезиране, професионален преглед, препоръки и подкрепа. Дългогодишната ни практика доказва, че единствения начин да прецените кои слухови апарати са най - подходящи, е като се изпробват в естествена (обичайна) среда. Затова, нашият метод на работа включва пробно носене на апарати за 14 дни при предоставяне на 50% гаранционен депозит от цената на избраните апарати.

Как да помогнем на близък да чува отново?

Как да помогнем на близък да чува отново?

Забелязали ли сте близките си да увеличават силата на звука на телевизора, да ви молят да повтаряте или да не чуват звънеца на вратата? Подобни ситуации могат да са показател за наличие на слухова загуба. Ако желаете да научите повече за това, как можете да помогнете на своите близки, ще намерите тази статия за полезна.

Прочети още
Първи признаци за намален слух

Първи признаци за намален слух

Имате ли съмнения, че имате загуба на слуха? В тази статия ще намерите първите признаци за загуба на слуха, на какво да обърнете внимание и дали имате нужда от тест на слуха.
Прочети още
Защо да не отлагате слагането на слухови апарати?

Защо да не отлагате слагането на слухови апарати?

Вие или ваш близък има диагностицирана загуба на слуха? Важно е да сте запознати с всички странични ефекти, до които слуховата загуба може да доведе, ако не се предприемат навременни мерки. В тази статия ще откриете как тя може да повлияе на живота, връзките ви с околните и здравословното ви състояние.
Прочети още

0800 900 33

Безплатен телефон за връзка с нас