Запишете му час за проба на слухови апарати!

Погрижете се за ваш близък

Кога Вашият близък има нужда от помощ?

Обикновено тесният кръг на семейството и близките са тези, които първи забелязват проблемите със слуха на обичания от нас човек.

Забелязваме, че разговорите по телефона не вървят гладко

Прави ни впечатление гърмящият телевизор

Общуването е станало трудно

как ние помагаме на хората със слухова загуба?

Ние ще свършим работата, а Вие само трябва да доведете своя близък в наш център.

1. безплатен тест на слуха

За да могат нашите специалисти да предложат най-доброто решение, първо трябва да се направи тест, който да установи нивото на загуба на слуха.

2. консултация със специалист

По време на консултацията, специалистът ще Ви разясни резултатите от теста и ще му даде подробна информация за възможните решения.

3. проба на слухови апарати

В случай, че Вашият близък страда от слухова загуба, ще има възможността да изпробва подходящи модели слухови апарати за период от 14 дни.

какво ще получите в центрове за слуха ototon?

Ние имаме дългогодишен опит и сме се погрижили за над 10 000 човека със слухова загуба. Нашите специалисти ще предложат индивидуално решение за Вашия близък!

★★★★★
„Дълго отричах, че съм с намален слух и не взимах мерки. Сега съжалявам, че не посетих Ототон по – рано, защото разликата е огромна. Съветвам всички мои приятели да не отлагат консултация със специалистите им.“
МАРИЯ
★★★★★
„Майка ми е много социален човек и видях как намаленият слух ѝ влияе. Разговаряхме и двете стигнахме до заключението да ѝ запишем час за тест на слуха. Заведох я и всичко мина страхотно, специалистката беше много внимателна и мила. Благодаря ви!“
ПЕТЯ
★★★★★
„Работата ми е свързана с много срещи и разговори по телефона. Преди не чувах добре и пропусках част от разговорите с колегите в офиса. Наскоро сложих слухови апарати и се чувствам много добре. Взех си и аксесоара - Roger Select, препоръчвам го на всички!“
МАРТИН
регистрирайте ваш близък за поещение при нас!

0800 900 33