Какви са предимствата на презаредимите слухови апарати?

Какви са предимствата на презаредимите слухови апарати?

От лаптопи до дистанционни, намерихме начин да презареждаме всичко.

Защо слуховите апарати трябва да са остават по-назад?

Ето четири причини да изхвърлите батериите за еднократна употреба и вместо това да изберете презареждащи се слухови апарати.

Има много различни видове батерии за еднократна употреба, особено, когато става дума за слухови апарати. Най-вероятно, ползвате слухови апарати, вече да сте купили достатъчно голям дял батерии. Батериите за слухови апарати са малки, с форма на диск и не издържат много дълго, преди да започнат да се изтощават. Те, обаче, не са единственото налично за вас решение. Презареждащите се слухови апарати не са нещо ново, но са нещо, което ще остане популярно за дълго.

Като вземем предвид предимствата на презаредимите батерии, това не е изненада. Когато са поставени пред избор дали постоянно да подменят батериите си или простото да ги презареждат, повечето хора предпочитат просто да презареждат своите устройства. Хората предпочитат простотата, когато става въпрос за нещата, които използват всеки ден и слуховите апарати не са изключение. Ето четири предимства на презареждащите се слухови апарати и как те могат да ви бъдат от полза.

Четири предимства на презареждащите се слухови апарати

  1. По-малка занимавка. Ако използвате слуховите си апарати често, знаете, че е трудно да сменяте батериите на всеки няколко дни. Този процес изисква да отворите слуховите си апарати, да извадите старите батерии и да поставите новите. За хора с лошо зрение или ограничен контрол на движенията, това може да представлява проблем. Много по-лесно е да поставите слуховите си апарати в техния калъф за зареждане през нощта, а след това да поставите заредените апарати на сутринта.
  2. По-полезни за околната среда. С литиево-йонните батерии няма нужда да изхвърляте батерии всяка седмица. Батериите за слухови апарати са малки и лесни за случайно поглъщане от животни. Презареждащите се батерии могат да бъдат използвани повторно стотици пъти и имат конкретни указания за изхвърляне. Много е вероятно, до края на използването на слуховите ви апарати, да не е необходимо да изхвърляте нищо.
  3. Без повече допълнителни разходи. Слуховият апарат е важна инвестиция, особено ако сте избрали хубав модел. Така че, не бива да се налага да отделяте допълнителни разходи всеки месец. Въпреки това, много хора продължават да плащат от джоба си за батерии на всеки няколко седмици след покупката на слухови апарати. Изборът на презареждащи се слухови апарати може да Ви спести тези периодични разходи.
  4. Допълнително удобство. Можете да зареждате слуховите си апарати за една нощ и след това да ги използвате през целия ден. С индукционното зареждане дори не е нужно да се притеснявате, че слуховите ви апарати няма да могат да се заредят. Просто ги поставете в зарядното устройство, а технологията ще свърши останалото, подобно на електрическа четка за зъби. Специалните зарядни устройства могат дори да премахнат влагата от слуховите ви апарати за една нощ, което ще води до по-дългия им живот.

безплатен тест на слуха

Запази час за безплатен тест на слуха

0800 900 33