Основните предимства на кохлеарните импланти Advanced Bionics

Основните предимства на кохлеарните импланти Advanced Bionics

Избирането на кохлеарен имплант е важна стъпка по пътя към пълноценното чуване. Има много неща, които трябва да имате предвид, за да направите правилен и информиран избор. В тази статия ще откриете информация за предимствата, които американската компания Advanced Bionics предлага на ползвателите на кохлеарни импланти.

безплатен тест на слуха

Чуване в шумна среда

Воденето на пълноценен разговор в шумна околна среда е един от основните проблеми за хората с намален слух. Advanced Bionics предлага най-съвременните решения за чуване в шумна среда.

Технология за чуване с две уши

AB като част от Sonova Group предлага пълна гама от решения за чуване с две уши, подходящи за всички видове слухова загуба.

Автоматични функции

Независимо от средата, в която се намирате, звуковият процесор на Advanced Bionics се грижи за автоматичната промяна на програмата и настройките на устройството Ви, за да чувате пълноценно във всяка ситуация.

Чуване по телефона

Разговорите по телефона са предизвикателство за хората с намален слух. Advances Bionics се грижи за потребителите и им помага да слушат и говорят по телефона уверено и комфортно.

Безжично свързване

С комбинацията от иновации на Advanced Bionics и модерни технологии на Phonak можете да се насладите на всички съвременни удобства на безжичната връзка

Музикално удоволствие

Advanced Bionics буквално пренaсят музиката до ушите Ви. Те използват най-високата звукова резолюция и Ви дават възможност да усетите всички нюанси на музиката и да разбирате текстовете по-ясно от всякога.

Възможност за промяна

С усъвършенстването на технологиите, Advanced Bionics предоставя възможност за обновяване на импланта, без необходимост от допълнителна операция. Насладете се на несравнима гъвкавост на програмите и ползите от бъдещите технологии.

Подкрепа, обучение и рехабилитация

Advanced Bionics осъзнава, че изборът на кохлеарно имплантиране може да бъде променящо живота решение, което изисква достатъчно време за информиране и размисъл. Точно затова, компанията насърчава потребителите да се обръщат към нея за различни въпроси и остава на разположение на ползвателите след поставяне на импланта за подкрепа и обучение.

Удобство и комфорт

Можете да носите звуковия процесор на ухото или където пожелаете. Има няколко варианта, от които да изберете, без това да повлияе на ефективността.

Какво е тест на слуха? | Разчитане на Аудиограма

Какво е тест на слуха? | Разчитане на Аудиограма

В тази статия ще откриете какво е аудиограмата при тест на слуха, как се прави и как се разчита от специалист. Вижте различните видове слухова загуба и как тя влияе на живота ви
Прочети още
Признаци за намален слух при децата

Признаци за намален слух при децата

Препоръчително е в ранна и детска възраст да следим развитието на слуха на детето. Освен задължителните изследвания, които се правят след раждането, трябва да сме запознати и с различните признаци на слухова загуба при малчуганите. В тази статия ще намерите информация как се развива слухът на бебето и за какво да следите.
Прочети още
Първи признаци за намален слух и хипакузис

Първи признаци за намален слух и хипакузис

Имате ли съмнения, че имате загуба на слуха? В тази статия ще намерите първите признаци за загуба на слуха, на какво да обърнете внимание и дали имате нужда от тест на слуха.
Прочети още
Запази час за безплатен тест на слуха

0800 900 33