Кои са правилните слухови апарати за вас?

Кои са правилните слухови апарати за вас?

Изборът на правилни слухови апарати за възрастни, които максимално да отговарят на индивидуалните ви нужди и начин на живот, е една от най-важните стъпки към по-добро чуване.Затова е препоръчително да изберете център за слуха, който да предлага всички видове слухови решения – Вътреушни (ITE), C изнесен говорител (RIC) и Задушни (BTE).

безплатен тест на слуха

Център за слуха Ototon предлага над 200 модела слухови апарати, подходящи за различна степен на слухова загуба. Моделите се разпределят в пет ценови класа, които предлагат различни функции.

Класове слухови апарати

Базовият клас слухови апарати са подходящи за хора с лека до дълбока слухова загуба. Те са идеални за лични разговори в тиха среда. Предлагат се в гама от четири цвята, които пасват на вашата коса и кожа, и остават незабелязани.

Основният клас слухови апарати са подходящи за хора със средна до дълбока слухова загуба. Те осигуряват комфорт на чуване в тиха среда и правят високочестотните звуци по-лесни за приемане. Основният клас апарати са създадени за хора, които търсят достъпно, но ефективно решение за подобряване на ежедневната си комуникация.

Стандартният клас слухови апарати са подходящи за хора със средна до дълбока слухова загуба. Те се предлагат в три модела с различно ниво на мощност и покриват различна степен на слухова загуба. Стандартният клас апарати се контролират само с едно докосване. Предлагат автоматична настройка на силата на звука, повдигане на басовите честоти и възможност за двустранно приемане на телефонни разговори. Те изолират фоновия шум до минимум и разполагат с функция за съхранение на данни за времето, в което ги използвате.

Високият клас слухови апарати са подходящи за хора със средна до дълбока слухова загуба. Те подобряват способността за чуване в различни звукови среди. Правят високочестотните звуци по-лесни за чуване и повдигат басовите честоти. Високият клас апарати се свързват безжично с устройствата около вас, посредством Bluetooth, и ви дават възможност да слушате любимата си музика и аудиокниги, директно през тях. При шофиране, апаратите автоматично определят посоката на звука и смекчават въздействието на внезапни и неочаквани силни шумове.

Премиум класът слухови апарати са подходящи за хора със средна до дълбока слухова загуба. Те предлагат иновативни технологии, високо ниво на комфорт и допълнителна мощност. Апаратите от премиум класа са прахо и водоустойчиви. Те разпознават и премахват неясните звуци при ехо, и предотвратяват изкривяването на звука. По този начин подпомагат разбирането в най-трудните звукови среди.

Ако желаете да откриете и изпробвате правилните за вас слухови апарати, запишете час при нас.

Запази час за безплатен тест на слуха

0800 900 33