Слухови апарати за деца - Phonak Sky

Слухови апарати за деца - Phonak Sky

Слуховите потребности на децата са уникални и се променят с възрастта. Семейството на слуховите апарати за деца Phonak Sky са специално създадени, за да задоволят слуховите нужди на деца и тийнейджъри с намален слух.

безплатен тест на слуха

Phonak Sky се предлагат като задушни модели слухови апарати и покриват от лека до дълбока слухова загуба. Те използват съвременни технологии, които позволяват на децата да чуват звуците от ежедневието пълноценно във ветровити ситуации или шумна околна среда.

Безопасни за използване

Всички модели на Phonak Sky имат светлинен индикатор, който осигурява спокойствие на родителите, като показва, че слуховите апарати са включени, програмата Roger е активирана и предупреждава за изтощена батерия. Апаратите са изработени с допълнителна защита срещу изваждане на батериите и по-здрави слухови рогчета, които осигуряват по-голяма безопасност дори и за най-малките.

Персонализирани и издръжливи

Апаратите Phonak Sky притежават сертификат IP 68, гарантиращ най-високо ниво на прахо и водоустойчивост. Материалът, от който са изработени, прави корпуса им по-стабилен и лек. Концепцията Mix&Match на Phonak, създадена специално за деца, предлага избор между 7 цветни рогчета и 16 цвята Roger приемници.

Технология, разработена за нуждите на всяко дете

Phonak Sky подобрява разбирането на речта и комфорта на чуване благодарение на операционната система за автоматично разпознаване на Sky OS и връзка със Sound Recover 2. Чрез създаването на оптимално преживяване при чуване, Sky позволява на децата да общуват с увереност и без всякакви притеснения.

Увереността е ключът

Благодарение на безжичните аксесоари Roger, децата подобряват чуването и разбирането си в заобикалящата ги среда. Функцията за определяне на посоката на звука на Roger, позволява на децата да чуват едновременно учителя, който се намира на далечно разстояние, и връстниците си, които са в непосредствена близост. Това осигурява на децата увереност да се справят успешно в различни слухови ситуации.

Може да запазите час за тест на слуха за вашето дете през този линк: https://booking.ototon.bg

Запази час за безплатен тест на слуха

0800 900 33