Най-новите невидими модели слухови апарати - Phonak Virto

Най-новите невидими модели слухови апарати - Phonak Virto

В началото на 2020 година швейцарската компания за слухови апарати - Phonak представи нов персонализиран слухов апарат, който е пълен с полезни функции, които доказват, че вече няма нужда да се срамуваме от слуховата си загуба. С най-новата технология - включително Bluetooth свързаност, автоматична настройка на програмата и елегантен нов стил, Phonak Virto Black е отговорът на индустрията, към всички, които виждат слуховите апарати като грозни и излагащи.

безплатен тест на слуха

Какво е новото и специалното в слуховия апарат Phonak Virto Black? В тази статия можем да открием всичко за възможностите му:

Свързаност

Слуховият апарат Phonak Virto Black има Bluetooth свързаност, предоставяща ни свободата да осъществяваме разговори чрез своите слухови апарати, както и да слушаме музика, подкасти и други медии.

Когато телефонът ни започне да звъни, например, можем лесно да приемем или отхвърлим повикването чрез натискане на бутон на слуховия си апарат. Можем да бъдем спокойни, дори и телефонът ни да не е близо до нас, че ще успеем да приемем всяко важно обаждане и няма да бъдем прекъсвани.

Този слухов апарат не само може да се свърже с всички наши устройства, но също така е съвместим с аксесоарите на Phonak Roger. Това означава, че можем да предаваме звук от системата си Roger директно към своите слухови апарати Virto Black. Също така, вече не трябва да носим приемници на слухови апарати ComPilot или BTE, за да използваме Roger.

"The Virto Black е първият слухов апарат Phonak (ITE), който се свързва директно с Роджър."

Повишаване на удобството

Когато Phonak решава да пусне на пазара персонален слухов апарат, той се превръща в  най-малкия слухов апарат, който компанията някога е произвеждала. Сега Phonak стават още по-смели, с представянето на вътреушен слухов апарат, който изглежда като безжични слушалки за телефон (earbuds).

Стилните безжични слушалки стават все по-популярни с напредъка на технологиите. Те се използват най-често за слушане на музика, подкасти и др., с опция за шумопотискане. Въпреки това, един от най-често срещаните проблеми с безжичните слушалки е, че те не пасват идеално в ушите ни. Това е така, защото всяко ухо е уникално и няма как един модел слушалка да пасне на всички уши.

При използване на Phonak Virto Black този проблем изчезва напълно, тъй като корпусът на слуховия апарат се произвежда по индивидуална отливка, която се взима от ухото. Това гарантира, че слуховият апарат ще остане на мястото си, през цялото време, независимо от активността ни.

Гордост в света на слуховите апарати

Повечето хора, които носят вътреушни слухови апарати са горди с устройствата си, които разбиват стигмата за външния вид на слуховите апарати. С обявяването на Virto Black, Phonak взема това предвид.

Според проучвания на компанията „Над 600 носители на слухови апарати по целия свят със загуба на слуха биха избрали Virto Black в сравнение с другите традиционни слухови апарати.“

Проучването показа, че хората стават все по-склонни да носят слухови апарати. Средно човек чака седем години, преди да започне да носи слухови апарати, след като научи за загубата на слуха си. Това може да се промени чрез разрушаване на стигмите и възприемане на новата налична технология.

Запази час за безплатен тест на слуха

0800 900 33