Left Продължете пазаруването
Вашата поръчка

Нямате артикули в количката си

Митове и факти за слуховите апарати (Част 1)

Митове и факти за слуховите апарати (Част 1)

Въпреки милионите хора, които носят слухови апарати, те все още са скрити в мистерия. За съжаление, митовете за загубата на слуха и различните лечения, водят до това по-малко от 25% от хората със загуба на лсуха да търсят навременно лечение.

Ако искате да научите истината за слуховите апарати, разгледайте тези митове и тяхното истинско значение…

Мит 1 – Слуховите апарати са грозни и обемисти.

Много хора вярват, че слуховите апарати са големи, обемисти и лесно забележими. Това разбиране не може да бъде по-далеч от истината. Ако разгледате обемът от различни видове слухови апарати, които се предлагат, ще откриете, че много от тях са невидими за околните.

Вътреушните апарати на Phonak са направени да бъдат дикретни. Като едни от най-малките слухови апарати в света, те се поставят изцяло в ушния канал. Без външни компоненти, този вид слухови апарати са почти невъзможни за забелязване.

Ако смятате, че слуховите апарати са грозни – помислете пак. Задушните модели на Phonak – Audeo Marvel са идеални за хора, които следят модните тенденции и държат на стила си. Стилно изработени, този вид слухови апарати, не само предлагат елегантност, но и комбинират най-новите технологии за настройка и свързване сред слуховите апарати. Достъпни в различни комбинации от цветове, можете да допълните уникалния си стил с тези слухови апарати.

Мит 2 – Слуховите апарати са за възрастни хора.

Това е един от най-често срещаните митове за слухови апарати. Въпреки че, слуховата загуба, причинена от напреднала възраст, е често срещана, хора от всички възрасти могат да изпитат загуба на слуха. Дори някои малки деца имат нужда от слухови апарати, за да подобрят слуха си, което показва, че слуховите апарати не се носят само от възрастни хора.

Има много причини, поради които млади хора да се нуждаят от слухови апарати. От подлагане на шумни звуци, прекомерна употреба на слушалки при висока сила на звука или наличие на намален слух по рождение. Независимо от възрастта, в днешно време има лсухови апарати, които да задволят всяка нужда.

 Още интересни митове, можете да намерите във втора част на статията.